Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Konstituiran Savjet mladih Grada Vodnjan-Dignano

Jučer je u gradskoj vijećnici Grada Vodnjan-Dignano održana Konstituirajuća sjednica Savjeta mladih Grada Vodnjan-Dignano na kojoj su izabrani predsjednik i zamjenica predsjednika.

Za predsjednika je izabran Matteo Moscarda, a za zamjenicu Sanja Racan. Članovi Savjeta mladih su: Matteo Moscarda, Sanja Racan, Alex Ristić, Kristina Maljić, Antonio Vitasović, Ivana Pajković i Matea Macan. Mandat članova Savjeta mladih traje tri godine.

Savjet mladih sudjeluje u radu Gradskog vijeća davanjem mišljenja, prijedloga i preporuka o pitanjima i temama od interesa za mlade, inicira donošenje odluka, programa i drugih akata od značenja za unaprjeđivanje položaja mladih na području grada.

Izabranim članovima čestitali su predsjednik Gradskog vijeća Grada Vodnjan-Dignano Corrado Ghiraldo i pročelnik Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Filip Macan poželjevši im puno uspjeha u radu, uz svesrdnu podršku Grada Vodnjan-Dignano. „Grad će podržati sve konstruktivne prijedloge Savjeta mladih u čijem će cilju biti provođenje projekata i programa od važnosti za unapređenje životnih uvjeta mladih na Vodnjanštini. Djeca i mladi su najvažniji segment u društvu i zato moramo zajednički djelovati kako bi stvorili što bolje uvjete za sve mlade“ – naglasio je predsjednik Gradskog vijeća, Corrado Ghiraldo.

 

Aktualnosti