Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Niko Peruško i Tara Škiljan pobjednici II. kadetskih turnira u Vodnjanu

U Domu mladih u Vodnjanu proteklu su nedjelju održani II. otvoreni pojedinačni kadetski turniri do 16 godina starosti.
Organizirani u dvije grupe, A i B turniri. 
Dok na A turniru nastupaju kadeti i kadetkinje koji već nekoliko godina nastupaju za ekipe klubova i na raznim natjecanjima, na B turniru nastupaju tzv. „početnici“.
Na A turniru nastupilo je 12 kadeta i 3 kadetkinje, dok je na B turniru nastupilo 13 kadeta i 5 kadetkinja.
Najbrojniji su bili predstavnici ŠK Crikvenica sa 6 kadeta i 3 kadetkinje, zatim predstavnici domaćina sa 6 kadeta i jednom kadetkinjom te ŠK Vladimir Gortan iz Poreča sa 4 kadeta itd.

Oba turnira su odigrana u 7 kola švicarca s tempom igre od 10 minuta plus 5 sekundi dodatka za svaki odigrani potez.
Niko Peruško (ŠK Pula) ponovno je uvjerljivo  slavio na A turniru sa stopostotnim učinkom, 7 iz 7. Drugo mjesto sa 5½ bodova osvojio je Ivano Sundać (ŠK Crikvenica). Na diobi trećeg mjesta sa po 4½ boda našlo se troje igrača pa su dodatni kriteriji kreirali ukupni poredak. Treća je Lara Zagorac (ŠK Rječina, Dražice), četvrti Ivano Tomljanović, a peti Vid Krešić (obojica ŠK Crikvenica). Dalje slijede: Eros Nicholas Bestulić (ŠK Vladimir Gortan, Poreč), Vito Božović (ŠK Vladimir Gortan, Poreč) i Ema Kvaternik (ŠK Vodnjan) 4 boda itd. Na B turniru uvjerljivo je slavila osmogodišnja Tara Škiljan (ŠK Crikvenica), ostavivši najbližu pratnju iza sebe na čak 2 boda zaostatka. Drugo i treće mjesto pripalo je kadetima iz osnovne škole Veli Vrh, Lorisu Cinkopanu i Nikoli Milovanoviću sa po 5 bodova. Dalje slijede: Mihael Katić (ŠK Ericsson – Nikola Tesla, Zagreb), Noah Tepšić (OŠ Juršići), Petra Špadić (OŠ Jure Filipovića, Barban), Duje Vicković (OŠ Dr. Mate Demarina, Medulin), Zvan Sošić (ŠK Batana, Rovinj) i Daniel Pačić (ŠK Vodnjan) 4, Matej Barnjak (ŠK Crikvenica) i David Macan (ŠK Vodnjan) 3½ boda itd.

Ukupni pobjednici su nagrađeni medaljama, diplomama i slatkim poklonima. Diplomama i slatkim poklonima nagrađene su i najbolje kadetkinje (Ema Kvaternik i Katija Butorac na A te Petra Špadić, Lejla Burić i Rafaela Katić na B turniru).
Čokoladama su nagrađeni najuspješniji po kategorijama do 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 i 13 godina.

Sudački dio posla odradili su IA Igor Milovac i NA Zvonimir Trošić.

Održan kadetski turnir u Vodnjanu Održan kadetski turnir u Vodnjanu Održan kadetski turnir u Vodnjanu Održan kadetski turnir u Vodnjanu Održan kadetski turnir u Vodnjanu Održan kadetski turnir u Vodnjanu Održan kadetski turnir u Vodnjanu Održan kadetski turnir u Vodnjanu Održan kadetski turnir u Vodnjanu Održan kadetski turnir u Vodnjanu Održan kadetski turnir u Vodnjanu