Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Nikola Vuković najbolji na IV. Memorijalnom turniru „Franjo Grubešić“

Šk  Vodnjan je u proteklu nedjelju organizirao IV. Memorijalni turnir „Franjo Grubešić“ u znak sjećanja na svog nekadašnjeg igrača.
Prije početka turnira nazočnima se obratio predsjednik Šk Vodnjan, Andrej Pačić pozdravivši sve nazočne i poželjevši im što više uspjeha kako u šahovskom , tako i u privatnom životu.  Na turniru je nastupilo14 igrača, koji su odigrali švicarac u 11 kola, s tempom igre od 3 minute plus 2 sekunde dodatka za svaki odigrani potez.
Od samog početka memorijala  MK Nikola Vuković i MK Andrej Pačić poveli su utrku za 1. mjesto, koja je trajala do samog kraja turnira.
Turnir su obojica završili sa po 9 osvojenih bodova, ali je zbog pobjede u međusobnom susretu slavio Vuković. Treće mjesto osvojio je MK Igor Fattorich sa pola boda zaostatka. Dalje slijede: MK Renato Licardo 7½, MK Duško Srdić 7, Krešimir Kvaternik 6½, MK Milan Marčeta 5½, Zlatko Crnković 5, Niko Peruško 4½, Zvonko Juras 4, Marko Dragić 3½, Miroslav Nikolić i Nenad Fiala 2½ te Verdin Hatemić 2 boda.
Organizator memorijala, Šk Vodnjan, pobjednika turnira nagradio je s peharom, a drugog i trećeg u konačnom poretku s medaljama. Medaljama su nagrađeni i najuspješniji kadet, Niko Peruško i najuspješniji veteran MK Duško Srdić.
Turnir je protekao u ugodnom ambijentu kako i dolikuje jednom ovakvom natjecanju.

Memorijalni turnir šahovskog kluba u Vodnjanu