Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

OBAVIJEST - E-PROPUSNICE

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o zabrani napuštanja županije prema mjestu prebivališta ili boravišta u Republici Hrvatskoj.
Od 23. prosinca 2020. godine u druge županije moći će putovati isključivo one kategorije na koje se, sukladno Odluci, ova zabrana ne odnosi, a ostali će moći putovati isključivo uz predočenje e-propusnica.
E-propusnice izdaju županijski stožeri civilne zaštite, odnosno u iznimnim slučajevima Ravnateljstvo civilne zaštite putem sustava e-propusnice dostupnog na linku: https://epropusnice.gov.hr/ ili ukoliko osoba koja traži propusnicu nema mogućnost pristupa sustavu e-propusnice može propusnicu zatražiti putem e-maila.
Za stanovnike s mjestom prebivališta odnosno boravišta u Istarskoj županiji e-mail adresa na koju je moguće zatražiti propusnicu je propusnice@istra-istria.hr
U zahtjevu je potrebno upisati sljedeće podatke:
Ime i prezime
OIB
Adresa stanovanja (ulica i kućni broj, mjesto/grad, županija)
Relacija putovanja (mjesto/grad polazišta i mjesto/grad odredišta putovanja)
Obrazloženje opravdanosti zahtjeva

Također, tijekom dana će se ustrojiti za te potrebe telefonska linija s brojem 052 352 112. 
Dolazak osobno, moguć je isključivo uz prethodni dogovor telefonom.

Svi građani koji nemaju pristup internetu mogu Zahtjev za izdavanje e-Propusnice ispuniti u prostorijama gradske uprave Grada Vodnjan-Dignano (Trgovačka 2) a nadležni odjel će ispunjeni Zahtjev proslijediti na rješavanje Stožeru civilne zaštite Istarske županije. Uz Zahtjev treba obvezno priložiti dokument kojim se dokazuje nužnost kretanja izvan Istarske županije. Propusnicu za koju je Zahtjev predan u prostorijama Grada Vodnjan-Dignano, preuzimati će se također na adresi Trgovačka 2, Vodnjan prema prethodnom dogovoru.

Detalji oko traženja i izdavanja propusnica dostupni su u sljedećim dokumentima:

Aktualnosti