Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

UO za opću upravu, gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

UO za prostorno uređenje, komunalni sustav, gradnju i zaštitu okoliša

Odsjek za prostorno uređenje i gradnju

Odsjek za komunalni sustav i zaštitu okoliša

Komunalni redari

Objavljen FLAG-natječaj za dodjelu potpore projektima u okviru Mjere 3.1.1. Razvoj novih i/ili inovativnih načina prodaje proizvoda, povećanje vrijednosti proizvoda ribarstva i akvakulture te razvoj novih proizvoda

GRAD VODNJAN-DIGNANO obavještava vlasnike ili ovlaštenike važeće posvlastice za obavljanje gospodarskog ribolova i ovlaštenike povlastice/nositelje dozvole za akvakulturu koji djeluju na području Grada Vodnjan-Dignano kako je na mrežnim stranicama FLAG-a „Istarska batana“, čiji je Grad Vodnjan-Dignano član i osnivač, objavljen FLAG-natječaj za dodjelu potpore projektima u okviru Mjere 3.1.1.  Razvoj novih i/ili inovativnih načina prodaje proizvoda, povećanje vrijednosti proizvoda ribarstva i akvakulture te razvoj novih proizvoda  iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu 2014.-2020. FLAG-a „Istarska batana“.

Predmet ovog FLAG-natječaja je dodjela javne potpore za provedbu projekata s ciljem jačanja konkurentnosti te podrške u poslovanju i inovacijama u sektoru ribarstva i akvakulture na području FLAG-a Istarska batana.

Predmetni FLAG-natječaj biti će predstavljen potencijalnim nositeljima projekta u četvrtak 30.07.2020. god. u Rovinju, u Velikoj sali Doma Kulture, na adresi Trg Maršala Tita 3/II kat, s početkom u 18:00 sati, te u petak, 31.07.2020. god. u Medulinu, u Multimedijalnom centru „3MC“, na adresi Centar 58, s početkom u 18:00 sati.

FLAG-natječaj otvoren je za podnošenje prijava projekata od dana 04.08.2020. a završava zaključno s 18.09.2020. 

Tekst natječaja kao i cjelokupnu dokumentaciju možete pronaći na sljedećem linku:

https://www.lagur-istarska-batana.hr/flag-natjecaji/aktivni