Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Odluka o kriterijima i načinu financiranja troškova javnoga prijevoza redovitih učenika srednjih škola za školsku godinu 2018./2019.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je objavilo Odluku o kriterijima  i načinu financiranja troškova javnoga prijevoza redovitih učenika srednjih škola za školsku godinu 2018./2019.

Link dostupan u nastavku

https://mzo.hr/hr/odluka-o-kriterijima-nacinu-financiranja-troskova-javnoga-prijevoza-redovitih-ucenika-srednjih-skola?cat=106

U nastavku je dostupan i Zahtjev za ostvarenje prava na sufinanciranje troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za područje Vodnjana i Galižane, kojim se traži suglasnot Istarske Županije na ostavrenje prava sufinanciranja prijevoza autobusom.

  

Zahtjev je potrebno ispuniti i poslati Istarskoj županiji, Upravnom odjelu za obrazovanje, sport i tehničku kulturu mailom ili faksom.

Suglasnost će biti proslijeđena direktno Pulaprometu, dok je obveza učenika, prilikom izrade mjesečne karte, na blagajni Pulaprometa dostaviti ispunjenu trodjelnu potvrdu (dostupna u linku ili tajništvu škole).