Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Održan susret sa izaslanstvom iz Republike Bugarske

Gradonačelnik Grada Vodnjana-Dignano Klaudio Vitasović sa suradnicima održao je službeni susret  sa  izaslanstvom iz Republike Bugarske  koje se nalazilo na studijskom putovanju u Istarskoj županiji od 16. do 19. listopada.

Izaslanstvo iz Republike Bugarske, predvođeno predsjednikom Upravnog vijeća Regionalne Asocijacije općina „Trakija“ i gradonačelnikom grada Parvomaj Angelom Papazovom, činili su gradonačelnici i načelnici iz jugoistočne Bugarske.

Gradonačelnik Vitasović zaželio je ugodnu dobrodošlicu članovima izaslanstva koje je upoznao s posebnostima i investicijskim projektima Grada te dosadašnjim dobrim iskustvom u realizaciji europskih projekata. U razgovorima je naglasak dan na mogućnostima uspostave suradnje u područjima kulture, sporta, poljoprivrede, i gospodarskih djelatnosti Grada Vodnjana-Dignano sa pojedinim bugarskim općinama i gradovima.

Nakon susreta sa Gradonačelnikom, Izaslanstvo je u sklopu svog boravka u Vodnjanu, potom obišlo starogradsku jezgru i vodnjansku župnu crkvu Sv. Blaža  u kojoj su gosti iz Bugarske razgledali zbirku relikvija i Sveta tijela.