Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Održano svečano potpisivanje ugovora sa novim stipendistima

 

Danas je u prostorijama Grada Vodnjana-Dignano održano svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju između Grada Vodnjana-Dignano i izabranih učenika i studenata koji su stekli uvjete za stipendiranje u školskoj/akademskoj godini 2015./2016.

U uvodnim riječima, gradonačelnik Grada Vodnjana-Dignano Klaudio Vitasović čestitao je izabranima na dosadašnjim postignutim uspjesima te radu koji ulažu u učenje i zalaganje u svojim školskim i akademskim sredinama.


"Želim vam puno uspjeha u daljnjem obrazovanju te da i nadalje budete ponos naše Vodnjanštine i vaših roditelja. Na vama je da razvijate i stvarate budućnost našeg kraja. Nadam se da ćete radom i znanjem doprinositi sredini gdje ste odrasli i postali obrazovani mladi ljudi," poručio im  je gradonačelnik.


Za školsku/akademsku 2015./2016. godinu odobreno je 13 novih stipendija, 9 studentskih i 4 učeničkih stipendija. Grad Vodnjan-Dignano trenutno isplaćuje 43 stipendista, što studentskih što učeničkih.Stipendije se odobravaju do kraja školovanja (učeničkog ili studentskog, ovisno o vrsti Ugovora) uz obvezu redovnog dostavljanja potvrde o upisu u narednu školsku/akademsku godinu do 31. listopada tekuće godine.


Korisnici stipendije imaju pravo na isplatu iste za vrijeme trajanja obrazovnog programa, a to podrazumijeva za ukupno deset mjeseci, od rujna do lipnja.


Studentske stipendije iznose 800 kuna, a za one stipendiste čiji je prosjek ocjena iznad 4,5 u protekloj godini, stipendija iznosi 1.000 kuna. Učeničke stipendije iznose 600 kuna.


Studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju Grada Vodnjana za akademsku godinu 2015./2016. jesu:

Radolović Denis, Suljić Kristijan, Žufić Ivan, Butković Nicol, Jovanović Lukas, Delcaro Paolo, Smoljan Marko, Malagić Alen, Predan Ana.


Učenici koji su stekli pravo na učeničke stipendije u školskoj godini 2015./2016. jesu:
Buršić Luka, Smoljan Marija, Kruškić Emina, Sudulić Chiara.

Aktualnosti