Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Poziv na predstavljanje FLAG-natječaja za dodjelu potpore projektima

Poštovani/e,

ovim putem Vas pozivamo na predstavljanje FLAG-natječaja za dodjelu potpore projektima u okviru Mjere 1.1.2. Potpora organizaciji kulturnih događanja i manifestacija koje promoviraju ribarsko nasljeđe i tradiciju iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu 2014.-2020. FLAG-a ,,Istarska batana” koje će se održati dana 7. svibnja 2019. godine u Medulinu, u Multimedijalnom centru_,3mc“, Centar 58, s početkom u 17 sati, te dana 8. svibnja 2019. godine u Rovinju, u velikoj sali Doma kulture, Trg Maršala Tita 3, s pocetkom u 17 sati.

Predstavljanje će biti usmjereno budućim prijaviteljima na FLAG-natječaj s naglaskom na ribare, Udruženja u ribarstvu, Organizacije civilnog društva, FLAG, Jedinice lokalne samouprave, Turističke zajednice, Odgojno-obrazovne ustanove ili Javne ustanove, a koji imaju sjedište i djeluju na području djelovanja FLAG-a: gradovi Rovinj i Vodnjan te općine Medulin, Ližnjan, Fažana, Bale, Svetvinčenat, Barban, Kanfanar i Marčana.

Predstavljanje FLAG-natječaja sufinancirano je sredstvima iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Tekst natječaja kao i cjelokupnu dokumentaciju možete pronaći na sljedećem linku: https://www.lagur-istarska-batana.hr/natjecaji-lagur