Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Prijem ženske odbojkaške ekipe Osnovne škole Vodnjan

Danas, u 11.00 sati, gradonačelnik Grada Vodnjana-Dignano Klaudio Vitasović primio je žensku odbojkašku ekipu Osnovne škole Vodnjan koja je osvojila izvrsno drugo mjesto na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava u Republici Hrvatskoj koje je održano od 2. do 4. lipnja 2016. u Vinkovcima.

U Završnici odbojkaškog natjecanja sudjelovale su četiri najbolje odbojkaške ekipe Republike Hrvatske – ŠSD Bumbi iz Osnovne škole Vodnjan – Scuola elementare Dignano, ŠSD Arbanasi iz Osnovne škole Krune Krstića iz Zadra, ŠSD Desetica iz Osnovne škole Miroslava Krleže iz Čepina, i ŠSD Račić iz Osnovne škole Josipa Račića iz Zagreba.

Mlada i perspektivna ekipa OŠ Vodnjan – SE Dignano u sastavu: Ana Šverko, Ena Prnjavorac, Eni Suljić, Larisa Kamberović, Anatea Cossara, Noela Trento, Ileana Demori, Sara Vitasović i Lea Vitasović pod vodstvom iskusnog učitelja tjelesnoga i zdravstvenoga odgoja, Aleksandra Nišića, u polufinalnoj je utakmici pobijedila ekipu iz Zagreba rezultatom 2:0 (25:8, 26:24) i tako ušla u bitku za prvo mjesto s ekipom iz Čepina. Rezultat je bio neizvjestan do samoga kraja. Nakon stalnog vodstva ekipe OŠ Vodnjan – SE Dignano i napete borbe, djevojčice su u sjajnoj završnici i pravoj ljepotici od utakmice, rezultatom 1:2 (28:26, 24:26, 14:16), osvojile drugo mjesto. Zanimljivo i borbeno finale, koje je sve gledatelje ostavilo bez daha, ipak je presudilo u korist suparničke ekipe iz Čepina.

Na prijemu su u pratnji odbojkašica sudjelovali voditelj ekipe-učitelj tjelesnog i zdravstvenog odgoja Aleksandar Nišić i ravnatelj Osnovne škole Vodnjan Corrado Ghiraldo.

"Čestitam vam na izvrsnom uspjehu kojeg ste postigle. Grad Vodnjan je ponosan na vas i na vaše rezultate i posebno me veseli da ste, unatoč velikoj konkurenciji na državnoj razini, ostvarile ovaj značajan rezultat. To samo potvrđuje da ste odlična ekipa i kolektiv ne samo u sportskom smislu, već i u svim pogledima", naglasio je gradonačelnik Klaudio Vitasović.

Gradonačelnik je, u znak zahvale, svim odbojkašicama te voditelju ekipe uručio poklon, odnosno jednodnevni aranžman sa ulaznicom i prijevozom u zabavni park „Gardaland“.