Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Putokazi za ulazak u mikro i malo poduzetništvo

BPW - Prvi hrvatski klub Pula , organizira predavanja u svrhu provođenja projekta poslovne edukacije poduzetnika i potencijalnih poduzetnika pod nazivom "Putokazi za ulazak u mikro i malo poduzetništvo".
U poslovnom ozračju sudionici će biti upoznati sa   abecedom poduzetništva- prije svega osnivanje tvrtki, a zatim maksimiziranje profita kod postojećih poslovnih subjekata.
Predstaviti će se osnova poslovnog plana i investicijske studije za korištenje kredita sa poticajnom kamatom.
Važno je zaključiti zašto i kako  istražiti potencijalnog partnera prije stupanja u poslovni odnos (Business intelligence).
Predstaviti će se kreiranje proizvoda i usluga sukladno načelima marketinga, upoznavanje procesa donošenja odluka o kupovini kod kupca.
I na kraju Projekt umrežavanja proizvođača vina, ulja i autohtonih proizvoda na području Jadransko-Jonske regije u cilju poticanja rasta i razvoja.

Predavači su : dr.sc. Alida Perkov, Mr.sc. Mojca Tavčar Benčić, Nives Tomišić, Mag.oec., Mr.sc. Darija Božac Marjanović , Izabela Vitasović, univ.spec.oec.

Predavnje će se održati u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta - Università Popolare Aperta  „VODNJAN -DIGNANO, Portarol 31, u petak 17.5.2019. od 17 do 20 sati.