Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Radionica fotografije „Grad priča“

Udruga Inkubator iz Pule, u suradnji s Apotekom - Prostorom za suvremenu umjetnost iz Vodnjana, realizira u studenom 2019. godine, prvu u nizu radionica fotografije pod nazivom „Grad priča“.

Radionica je jednomjesečna, sa susretima (predavanja i vježbe) koji će se održavati dvaput tjedno u trajanju od 90 minuta.
Radionica fotografije namijenjena je kako onima koji se fotografijom bave u slobodno vrijeme, tako i onima koji se fotografijom bave profesionalno; ukratko, svima onima koje zanima kako kroz medij fotografije razviti i predstaviti svoj autorski koncept.

Mentor ove radionice je Marko Krnjajić a uvodno predavanje održat će Matija Debeljuh. 

Na radionici će se dodijeljivati zadaci koje će polaznici odrađivati na tjednoj bazi. Nakon zaokruživanja određene cjeline (praktične i teorijske), održavat će se zajedničke i interaktivne analize materijala: one su zamišljene kao dijalog svih polaznika, koji će zajedno s mentorom promatrati i analizirati određene fotografije nastale na radionici, te njihovim autorima davati konstruktivne povratne informacije.

Polaznici će se upoznati s radom najvećih fotografa 20. stoljeća, kao i sa radom suvremenih svjetskih umjetnika koji se izražavaju u mediju fotografije, što će im pomoći da kroz praktičan rad razviju vlastiti fotografski projekt.   

Za prijavu je potrebno poslati kratku biografiju, 3 do 5 fotografija i motivacijsko pismo (200 riječi) u kojem treba navesti i vlastita očekivanja od radionice. Prijave se šalju na adresu inkubatorpula@gmail.com najkasnije do 3. studenog 2019.
Broj polaznika je ograničen.

Sva dodatna pitanja u vezi radionice možete dobiti na telefon 098 964 2907 (Marko Krnjajić) i 098 904 9100 (Matija Debeljuh), ili na prethodno navedenu e-mail adresu.

Ovaj edukativni program je besplatan te se razvija i održava pod pokroviteljstvom Grada Vodnjan-Dignano.