Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

UO za opću upravu, gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

UO za prostorno uređenje, komunalni sustav, gradnju i zaštitu okoliša

Odsjek za prostorno uređenje i gradnju

Odsjek za komunalni sustav i zaštitu okoliša

Komunalni redari 

Sadnjom masline i polaganjem vijenaca Grad Vodnjan-Dignano obilježava Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Prigodnom sadnjom masline i polaganjem vijenaca Grad Vodnjan priključit će se obilježavanju Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Maslina je danas posađena na kružnom toku na ulazu u grad iz smjera Pule, a u četvrtak, 18. studenog u 10 sati, gradonačelnik Edi Pastrovicchio s predstavnicima gradske vlasti položit će vijence i zapaliti svijeće povodom tridesete godišnjice stradanja Vukovara i Škabrnje.

„U danima u kojima se cijela Hrvatska prisjeća svih civilnih i vojnih žrtava Domovinskog rata, a posebno Vukovara i Škabrnje, želimo odati počast svima onima koji su na bilo koji način osjetili strahotu rata. Trideset godina kasnije na nama je da se sjećamo i učimo iz prošlosti kako se tako nešto nikada ne bi ponovilo“ izjavio je gradonačelnik Edi Pastrovicchio.

Gradonačelnik poziva sve stanovnike Vodnjanštine da im se priključe u odavanju počasti svim žrtvama Domovinskog rata te da ovom prigodom na istom mjestu upale svijeće i lampione. 

 

Aktualnosti