Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Stvaranje jedinstvenog turističkog proizvoda kroz umrežavanje i edukacije - Javni poziv za sudjelovanje na besplatnim predavanjima

Poštovani,

udruge ISTARSKO-Ekomuzej iz Vodnjana, Agroturist i Udruga iznajmljivača turističkih kapaciteta Grada Vodnjana pozivaju Vas na predavanja u sklopu projekta „Stvaranje jedinstvenog turističkog proizvoda kroz umrežavanje i edukacije“ kojeg sufinancira Ministarstvo turizma.

Predavanja su usklađena sa „Programom rada Udruge Agroturist za 2016. godinu“ financiranom od Grada Vodnjana-Dignano a namijenjena su prvenstveno poljoprivrednim proizvođačima, ali i svim drugim zainteresiranim sudionicima.

Sva predavanja održat će se u prostorijama Doma mladih u Vodnjanu.

 

Utorak, 29.11.

18:00 - u sklopu „Programa rada Udruge Agroturist za 2016. godinu “ Bernardina Hlevnjak Pastrovicchio, dipl.ing.agr.  održat će predavanje na temu „Maslinarstvo – osvrt na proteklu godinu“ na kojem će se predstaviti rezultati praćenja bolesti i štetnika i utjecaj klimatskih uvjeta na proizvodnju. Što se moglo drugačije?

18:45 - Ivica Lađarević, dipl.ing.agr. održat će predavanje na temu „Zaštita bilja u ekološkoj proizvodnji“ na kojem će se predstaviti kako u ekološkoj proizvodnji suzbijamo važnije uzročnike bolesti, štetnike i korove, kako biljke hranimo organskim gnojivom i kvalitetnim kompostom, tako da biljka postaje zdravija, otpornija i spremna dati zdrav plod.

19:30 -  .Edi Pastrovicchio, dipl.ing.agr.  održat će predavanje na temu „Razne metode ekološke proizvodnje“ na kojem će se predstaviti temeljne razlike između konvencionalne ekološke proizvodnje, biodinamičke proizvodnje i permakulture.

 

Utorak, 06.12. 

18:00 - u sklopu „Programa rada Udruge Agroturist za 2016. godinu“ dr.sc. Željko Prgomet održat će predavanja „Proizvodnja smokava“ i „Proizvodnja badema“ 

18:45 -  Bernardina Hlevnjak Pastrovicchio, dipl.ing.agr. održat će predavanje na temu „Održavanje bioraznolikosti“ na kojem će se predstaviti kako poljoprivreda može poboljšati bioraznolikostriječ koju koristimo kako bismo istaknuli bogatstvo prirodnog svijeta. Ona se odnosi na raznolikost životinja, biljaka, njihovih staništa i njihovih gena. Bioraznolikost u interakciji s fizičkim okolišem stvara ekosustave koji podržavaju žive organizme – kao što smo mi. Mi ne možemo preživjeti bez prirodnog svijeta a često ga uzimamo zdravo za gotovo.

19:30 - u sklopu „Programa rada Udruge Agroturist za 2016. godinu“ tvrtka  METROB d.o.o. održat će „Predstavljanje kvalitetnih rješenja za zaštitu i ishranu bilja - novosti sredstava zaštite, poboljšivača tla, gnojiva“

 

Pridružite nam se i naučite nešto novo! Očekujemo Vas u što većem broju!