Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

THOUGHT - Together for the future EU: Children's voices

U sklopu provođenja projekta THOUGHT - Together for the future EU: Children's voices koji se provodi i financira u sklopu europskog programa „Europa za građane“, Grad Vodnjan-Dignano, kao nosioc projekta, će od 13. do 18. lipnja 2016. godine ugostiti učeničku grupu iz Općine Blace (Republika Srbija).

Djeca, će zajedno sa učenicima Osnovne škole Vodnjan, na raznim radionicama upoznati se sa temama i politikama Europske unije, a ponajviše sa pravima djece i mladih u Europskoj Uniji.  Nadalje, će predstavnik ureda EU zastupnika Ivana Jakovčića,  prezentirati prednosti i obveze koje je stekla RH ulaskom u EU, i same zadaće EU parlamentarca.

Tijekom boravka djeca će izraditi zajednički manifest o pravima djece i mladih koji će se onda dostaviti Gradonačelniku Grada Vodnjana-Dignano i predsjedniku Općine Blace.

Suradnja sa Općinom Blace započela je 2011. godine, te se od tada njeguju prijateljski odnosi i suradnja. Projektom THOUGHT će se dodatno ojačati dugogodišnja suradnja, te će se još više povezati škole, a na taj način i sami građani ovih područja.