Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

U Gradu Vodnjan – Dignano izvršena primopredaja vlasti

 

Danas, 21. svibnja 2021. godine, u sjedištu Grada Vodnjan – Dignano izvršena je primopredaja vlasti između dosadašnjeg gradonačelnika Klaudia Vitasovića i novoizabranog gradonačelnika Edia Pastrovicchia.

Tom je prigodom dosadašnji gradonačelnik Klaudio Vitasović novoizabranom gradonačelniku Ediu Pastrovicchiu čestitao na pobjedi i zaželio mnogo uspjeha u budućem radu. Novoizabrani gradonačelnik Edi Pastrovicchio zahvalio se na čestitkama te poručio kako će se u svom daljnjem radu zalagati za dobrobit svih građana Vodnjanštine te cjelokupne zajednice.

Primopredaja izvršnih ovlasti obavljena je temeljem odredbi Zakona o primopredaji vlasti a samom činu primopredaje nazočni su bili i dosadašnji zamjenik gradonačelnika Enea Codacci i zamjenica gradonačelnika Diriana Delcaro Hrelja, pročelnik UO za poslove gradonačelnika Filip Macan, pročelnica UO za proračun i financije Kristina Buršić, pročelnica UO za gospodarstvo i EU projekte Moira Drandić Pauro, pročelnica UO za društvene djelatnosti i opću upravu Nensi Giachin Marsetič i pročelnik UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove Damir Janko.

Aktualnosti