Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

UO za opću upravu, gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

UO za prostorno uređenje, komunalni sustav, gradnju i zaštitu okoliša

Odsjek za prostorno uređenje i gradnju

Odsjek za komunalni sustav i zaštitu okoliša

Komunalni redari 

U Gradu Vodnjanu održan prijem za KK Oliva

Gradonačelnik Grada Vodnjan – Dignano Edi Pastrovicchio bio je domaćin prijema koji je u prostorijama Grada Vodnjan – Dignano upriličen za igrače i predstavnike Košarkaškog kluba „Oliva„ Vodnjan – Dignano. Iza ovoga vodnjanskoga sportskoga kluba iznimno je uspješna natjecateljska sezona čiji je vrhunac plasman i igranje ekipe dječaka (kategorija U-13) u četvrtfinalu Prvenstva Hrvatske. Dječaci (rođeni 2008.g. i mlađi) predvođeni trenerima Aleksandrom Nišićem i Erikom Križancem su nakon osvojenog prvog mjesta u Istarskoj ligi, gdje su ostvarili šest pobjeda bez poraza, nastavili daljnje natjecanje u Regionalnoj ligi zapad te kao prvoplasirani odigrali završnicu Regionalne lige zapad izborivši poluzavršnicu Prvenstva Hrvatske ponovo kao prvoplasirani. Osim velikog uspjeha ekipe dječaka U-13, također i ekipe U-9 i U-11 svoje su natjecateljske sezone završili neporaženi postavši prvacima Istarske lige.

Predsjednik kluba Moris Ivančić istaknuo je kako su proteklu natjecateljsku sezonu obilježili specifični i teški uvjeti treniranja i igranja utakmica zbog neizvjesnosti uslijed stalnih promjena epidemioloških uvjeta čime su ekipe bile primorane koristiti vanjske terene. Unatoč svemu Košarkaški klub Oliva u protekloj je sezoni ostvario povijesne rezultate.

Gradonačelnik Edi Pastrovicchio čestitao je svima na ovim iznimnim sportskim rezultatima, te se posebno zahvalio igračima i trenerima na uloženom trudu, istaknuvši važnost treniranja i bavljenja sportom uz redovito školovanje, pohađanje nastave i učenje. Također, naglasio je kako će Grad Vodnjan – Dignano i dalje biti stalna potpora sportu kao važnom segmentu svakodnevnih aktivnosti. Gradonačelnik Pastrovicchio je u ime zahvale za postignute sportske rezultate članovima kluba uručio prigodan poklon bon za kupnju kompleta novih košarkaških lopti.

Aktualnosti