Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

U Vodnjanu održan 18. Olimpijski festival dječjih vrtića

Proteklog petka 17. svibnja, s početkom u 9.00 sati službeno je otvoren 18. Olimpijski festival dječjih vrtića u Vodnjanu. 

Pred brojnom publikom, Zamjenik gradonačelnika Grada Vodnjan-Dignano Enea Codacci zaželio je svim sudionicima ugodan boravak u Vodnjanu uz sportsko druženje i nezaboravne doživljaje koji će ih još dugo sjećati na ovaj predivan dan.
„Pozdravljam vas u ime Grada draga djeco, pozdravljam i sve roditelje, odgajateljice i volontere koji su danas prisutni na ovoj važnoj manifestaciji. Kroz sport, zajedništvo i druženje možemo svi zajedno stvarati svakim danom sve bolju zajednicu i zato je bitno da se vi, draga djeco, što više družite prvenstveno kroz sportske aktivnosti. Uživajte u igri i veselite se“ zaključio je Codacci i službeno otvorio 18. Olimpijski festival dječjih vrtića u Vodnjanu.

Službeni program počeo je prigodnim mimohodom ekipa i podizanjem olimpijske zastave. 

Na Festivalu su nastupila djeca vrtićke dobi i to ukupno 8 ekipa iz 7 vrtića te više od dvjestotinjak djece iz slijedeći vrtića: 

1.    BALONČIĆ - SVETVINČENAT
2.    DADO – ŠTINJAN
3.    MORE - VALBANDON
4.    PE-GA VODNJAN
5.    SUNCE – FAŽANA
6.    VRTULJAK - MARČANA
7.    ZVONČICA - VODNJAN
8.    PETAR PAN – VODNJAN

Natjecatelji su nastupili u slijedećim sportskim kategorijama: mali nogomet, trčanje 50m, skok u dalj s mjesta, bacanje tenis loptice, štafeta 4x25m.

Organizatori ovogodišnje Olimpijade su Dječji vrtić Petar Pan i Sportska zajednica Grada Vodnjana uz podršku velikog broja roditelja, odgojiteljica, volontera i sudaca te pokrovitelja Grada Vodnjana-Dignano i Hrvatskom olimpijskog odbora.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Petar Pan Vodnjan Daniela Vitasović-Uršić pozdravila je sve prisutne te pozvala djecu da uživaju u njihovom sportskom danu. 

Nakon završetka natjecanja predsjednik Sportske zajednice Grada Vodnjana Elvis Marić nagradio je pobjednike prigodnim medaljama.
 

U Vodnjanu održan 18. Olimpijski festival dječjih vrtića U Vodnjanu održan 18. Olimpijski festival dječjih vrtića U Vodnjanu održan 18. Olimpijski festival dječjih vrtića U Vodnjanu održan 18. Olimpijski festival dječjih vrtića