Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

UO za opću upravu, gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

UO za prostorno uređenje, komunalni sustav, gradnju i zaštitu okoliša

Odsjek za prostorno uređenje i gradnju

Odsjek za komunalni sustav i zaštitu okoliša

Komunalni redari 

U znak podrške „palčićima“ palača Bettica bit će osvijetljena u ljubičasto

Grad Vodnjan danas će po prvi puta obilježiti Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju na način da će Palaču Bettica osvijetliti u ljubičasto i tako poduprijeti udrugu Klub roditelja nedonoščadi „Palčići“ koja je pokrenula inicijativu.

Time će se Grad Vodnjan priključiti brojnim gradovima u Hrvatskoj i svijetu koji na ovaj način pružaju podršku „palčićima“ i njihovim hrabrim roditeljima.

„Zaštita i podrška najranjivijim skupinama mora biti prioritet našeg društva. Drago nam je da na ovaj simboličan način poručujemo svim roditeljima „palčića“, ne samo na Vodnjanštini, nego i puno šire, da nisu sami”, naglasio je gradonačelnik Edi Pastrovicchio.

U Hrvatskoj se godišnje prijevremeno rodi oko 2600 djece. Na širenju svijesti o prijevremeno rođenoj djeci radi udruga Klub roditelja nedonoščadi "Palčići", koja roditeljima pruža podršku još od 2010. godine te u suradnji sa stručnjacima iz područja neonatologije, realizira projekte koji direktno doprinose poboljšanju liječenja i njege prijevremeno rođene djece.

Aktualnosti