Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Učenici iz Blaca boravili u Vodnjanu

Proteklih su dana u posjetu Gradu Vodnjanu-Dignano boravili učenici šestih i sedmih razreda Osnovne škole „Stojan Novaković“ iz Blaca (Srbija). Ovo je već treća generacija učenika iz Blaca koja boravi na ljetovanju u Vodnjanu nakon sklapanja bratimljenja između Grada Vodnjana – Dignano i Opštine Blace.

Ukupno 40 učenika i 4 nastavnika iz Osnovne škole iz Blaca sudjelovalo je u petodnevnom programu organiziranom od strane domaćina Grada Vodnjana – Dignano i Osnovne škole Vodnjan, gdje su imali prilike okušati se u raznim sportskim susretima, posjetiti najznačajnije kulturne i povijesne znamenitosti, ali i uživati u morskim radostima na plažama turističkog naselja Barbariga gdje su i bili smješteni tijekom svoga boravka.

Učenici iz Blaca imali su prilike družiti se sa svojim vršnjacima iz Vodnjana koji su ih tijekom protekle zime posjetili u Blacu, gdje su uživali u zimskim radostima.

Upravo je to i cilj susreta učenika ovih dviju škola, gdje se osim boravka i upoznavanja nove sredine teži stvaranju novih prijateljskih veza te odgoja djece u znaku prijateljstva i pozitivnih međuljudskih odnosa.

Aktualnosti