Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Uređeno dvorište Dječjeg vrtića „Petar Pan“ Vodnjan-Dignano

Nakon višetjednih radova, dvorište Dječjeg vrtića „Petar Pan“ Vodnjan-Dignano osvanulo je u novom ruhu i u mnogo sigurnijim uvjetima za dječju igru. Radovi na uređenju i opremanju dvorišta vrtića rezultat su realiziranog Projekta hortikulturnog uređenja i opremanja dječjeg vrtića „Petar Pan“ Grad Vodnjan-Dignano kojega je Grad prijavio na natječaj Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske koje provodi Program podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima, koncipiran kao odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine.

Ukupna vrijednosti investicije iznosila je 431.561,00 kuna, od čega je Grad Vodnjan-Dignano proračunskim sredstvima financirao iznos od 260.947,00 kuna dok je Ministarstvo sufinanciralo projekt iznosom od 170.614,00 kuna.

U okviru projekta hortikulturno je uređen okoliš izvedbom travnjaka i sadnjom biljaka, postavljeno je navodnjavanje, postavljena je nova urbana oprema te sprave za igru sa amortizirajućom gumenom podlogom.

Gradonačelnik Grada Vodnjan-Dignano Klaudio Vitasović naglasio je da je realizacija ovog Projekta rezultat kontinuiranog rada Grada Vodnjan-Dignano na poboljšanju materijalnih uvjeta kao i podizanju kvalitete pedagoških standarda u ustanovama predškolskog odgoja i obrazovanja na području Grada. „Izuzetno sam sretan što se uređenjem novog igrališta i okoliša dječjeg vrtića u Vodnjanu posebno vesele djeca, odnosno polaznici vrtića koji dolaskom proljeća svoje vrijeme boravka u vrtiću provode vani, na otvorenom, u igri i druženju“ zaključio je Gradonačelnik Vitasović.

Uređeno dvorište Dječjeg vrtića Petar Pan Vodnjan Uređeno dvorište Dječjeg vrtića Petar Pan Vodnjan Uređeno dvorište Dječjeg vrtića Petar Pan Vodnjan
 

Aktualnosti