Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Visit Vodnjan - besplatna turistička vođenja tijekom srpnja i kolovoza

 

Turistička zajednica grada Vodnjana u suradnji sa turističkim vodičima i gradskim poduzećem Castelier d.o.o. iz Vodnjana organizira tokom srpnja i kolovoza besplatna vođenja Vodnjanom za sve posjetitelje, turiste. Vođenja su organizirana na engleskom, talijanskom, njemačkom i hrvatskom jeziku, a odvijati će se utorkom i četvrtkom s početkom u 10:00 sati.

Posjetitelji će u društvu kvalificiranih vodiča upoznati Vodnjan, saznati zašto vodnjance nazivaju Bumbarima, saznati što se krije u najvećoj crkvi u Istri, kako su se gradili kažuni, gdje se krije najuža ulica. Zašto je vodnjansko maslinovo ulje među najcjenjenijim maslinovim uljem na svijetu, gdje je zasjedala inkvizicija i još puno zanimljivosti kroz zanimljivu i interaktivnu šetnju gradom.

Ovim se putem želi turiste koji borave na cijelom području općine upoznati s gradom Vodnjanom, pružiti im dodatan sadržaj i ujedno na drugačiji način promovirati kulturu, običaje i tradiciju.

Mole se iznajmljivači da letke preuzmu u TZ Vodnjanu, Barbarigi Novoj, Rona trade i Comtoursu, te da obavijeste svoje goste i potaknu ih na sudjelovanje u besplatnim obilascima. Letke možete preuzeti od srijede.