Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Za ljepše lice Vodnjanštine – Per un volto più bello del Dignanese - podjela sadnica i žardinijera

Grad Vodnjan-Dignano i gradsko komunalno društvo Contrada d.o.o. u sklopu Akcije „Za ljepše lice Vodnjanštine – Per un volto più bello del Dignanese“ pokrenuli su proljetne aktivnosti podjele sadnica crvene pelargonije (đirani)  i žardinijera koje će se postavljati na balkone, prozore, terase i poslovne prostore zgrada u starogradskoj jezgri naselja te se stoga pozivaju svi vlasnici/korisnici čije se nekretnine nalaze u Trgovačkoj ulici, na Narodnom trgu, u ulici Castello i na Župnom trgu u naselju Vodnjan; u ulici Sant' Isepo, na Velikom trgu i ulici Michelle della Vedova u naselju Galižana te u staroj jezgri naselja Peroj da sudjeluju u ovoj Akciji.

Svi zainteresirani vlasnici/korisnici nekretnina u navedenim zonama mogu se prijaviti gradskom komunalnom društvu Contrada d.o.o. na adresi Trg Slobode 2, Vodnjan-Dignano, od utorka, 15.05.2018. od 10.00 sati kako bi dogovorili preuzimanje sadnica crvene pelargonije (đirane) i žardinijera.

Cjelokupnu Akciju financirali su Grad Vodnjan-Dignano i gradsko komunalno poduzeće Contrada d.o.o. sa iznosom od ukupno 20.000,00 kuna.