Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Održan 16. Olimpijski festival dječjih vrtića u Vodnjanu

Jučer je u Vodnjanu na nogometnom igralištu održan 16. Olimpijski festival dječjih vrtića pod sloganom „I ja ću biti olimpijac“. Festival u organizaciji Sportske zajednice Grada Vodnjana i dječjeg vrtića "Petar Pan" Vodnjan, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog Olimpijskog Odbora i Grada Vodnjan-Dignano okupio je veliki broj djece i gledatelja.

Na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića nastupilo je preko 200 djevojčica i dječaka iz 8 vrtića: „Petar Pan“ Vodnjan, „Petar Pan“ Galižana, „Zvončica“ Vodnjan, Barban, Marčana, Štinjan, Svetvinčenat te Valbandon .

Manifestaciju je otvorio Gradonačelnik Grada Vodnjana-Dignano Klaudio Vitasović.

„Velike pohvale svoj djeci, roditeljima, odgajateljicama, vrtićima i svim sportskim djelatnicima koji sudjeluju u ovoj hvalevrijednoj manifestaciji koja promiče sport i druženje. Upravo su djeca bogatstvo zajednice, a uz.sportsko druženje i natjecanje stvaraju se prijateljstva i zajedništvo između djece. Vi ste djeco pravi olimpijci i nastavite se baviti sportom“ naglasio je Vitasović.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Petar Pan Daniela Vitasović Uršić naglasila je da je cilj ove manifestacije upoznavanje djece sa svim sastavnicama olimpijskih igara; mimohodom, podizanjem olimpijske zastave, sportskim nadmetanjem te da je ovim Festivalom dan doprinos u odgajanju djece putem sporta i poticanju harmoničnog razvoja intelektualnih, psihičkih i fizičkih vrlina djeteta, stvaranju prijateljstva i druženja.

 

Rezultati natjecanja:

 

 

 

 

Aktualnosti