Contact Us

Centrala: 052 511 522
Fax: 052 511 326

UO za poslove gradonačelnika

UO za društvene djelatnosti i opću upravu

Pisarnica:

UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove 

UO za proračun i financije 

UO za gospodarstvo i EU projekte 

Javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu Proračuna Grada Vodnjan-Dignano za 2021. godinu

U cilju prikupljanja informacija o interesima, stavovima, potrebama i prijedlozima zainteresirane javnosti te povećavanjem transparentnosti, suradnje i otvorenosti u izradi jednog od najvažnijih dokumenata Grada Vodnjan-Dignano, Proračuna Grada Vodnjan-Dignano za 2021. godinu, pozivam svu zainteresiranu javnost – građane, udruge, građanske inicijative, javne i privatne ustanove i sve druge zainteresirane koji svojim prijedlozima i sugestijama žele pridonijeti donošenju kvalitetnog, transparentnog i provedivog Proračuna, da se odazovu ovom pozivu te da svoja mišljenja i prijedloge dostave putem online (elektroničkog) obrasca u nastavku, a zaključno do datuma 07. listopada 2020. godine.

Ovakvim pristupom izradi Proračuna Grada Vodnjan-Dignano za 2021. godinu cilj je uspostaviti što čvršću interakciju sa svim građanima našeg Grada i drugim predstavnicima zainteresirane javnosti te na taj način potaknuti aktivnije sudjelovanje svih zainteresiranih u javnom životu Grada.

Razmotriti će se svi u roku pristigli prijedlozi, a oni koji budu realni, jasni i konkretni i u skladu sa financijskim i zakonskim mogućnostima, ugraditi će se u konačan prijedlog Proračuna Grada Vodnjan-Dignano za 2021. godinu koji će biti proslijeđen Gradskom vijeću Grada Vodnjana na razmatranje i usvajanje.

Gradonačelnik
Klaudio Vitasović

 

Obrazac za sudjelovanje u planiranju i donošenju proračuna

Polja označena sa * su obvezna.

 

Slanjem poruke prihvaćate pravila o zaštiti privatnosti i načinu na koji Grad Vodnjan-Dignano koristi vaše osobne podatke.

Pošalji

 

Aktualnosti