Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

UO za opću upravu, gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo, EU projekte i javnu nabavu

UO za prostorno uređenje, komunalni sustav, gradnju i zaštitu okoliša

Odsjek za prostorno uređenje i gradnju

Odsjek za komunalni sustav i zaštitu okoliša

Komunalni redari

Javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu Proračuna Grada Vodnjan-Dignano za 2022. godinu

 

U cilju prikupljanja informacija o interesima, stavovima, potrebama i prijedlozima zainteresirane javnosti te povećavanjem transparentnosti, suradnje i otvorenosti u izradi jednog od najvažnijih dokumenata Grada Vodnjan-Dignano, Proračuna Grada Vodnjan-Dignano za 2022. godinu, pozivam svu zainteresiranu javnost – građane, udruge, građanske inicijative, javne i privatne ustanove i sve druge zainteresirane koji svojim prijedlozima i sugestijama žele pridonijeti donošenju kvalitetnog, transparentnog i provedivog Proračuna, da se odazovu ovom pozivu te da svoja mišljenja i prijedloge dostave putem online (elektroničkog) obrasca u nastavku, a zaključno do datuma 15. listopada 2021. godine.

Ovakvim pristupom izradi Proračuna Grada Vodnjan-Dignano za 2022. godinu cilj je uspostaviti što čvršću interakciju sa svim građanima našeg Grada i drugim predstavnicima zainteresirane javnosti te na taj način potaknuti aktivnije sudjelovanje svih zainteresiranih u javnom životu Grada.

Razmotriti će se svi u roku pristigli prijedlozi, a oni koji budu realni, jasni i konkretni i u skladu sa financijskim i zakonskim mogućnostima, ugraditi će se u konačan prijedlog Proračuna Grada Vodnjan-Dignano za 2022. godinu koji će biti proslijeđen Gradskom vijeću Grada Vodnjana na razmatranje i usvajanje.

Gradonačelnik

 

Edi Pastrovicchio

 

Obrazac za sudjelovanje u planiranju i donošenju proračuna

Polja označena sa * su obvezna.

 

Slanjem poruke prihvaćate pravila o zaštiti privatnosti i načinu na koji Grad Vodnjan-Dignano koristi vaše osobne podatke.

Pošalji

 

Aktualnosti